Account Manager required for jobs in the medical sector in Amsterdam, Netherlands

 Account Manager required for jobs in the medical sector in Amsterdam, Netherlands

Job Description:

We zijn op zoek naar een Accountmanager voor een vooraanstaande internationale organisatie die wereldwijd bekend is op het gebied van geavanceerde wondverzorging en zelfzorg. De functie is gevestigd in Amsterdam. Deze organisatie staat bekend om haar innovatieve wondverbanden die inspelen op de groeiende wereldwijde behoefte aan verzorging van chronische wonden. Als Accountmanager zullen je taken bestaan uit het opsporen van nieuwe klanten, het promoten van producten, het realiseren van verkoop, het verzorgen van trainingen en het verstrekken van informatie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een stage te lopen, waarbij je alles leert over deze sector.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Aarzel dan niet en reageer direct!

Je dagelijkse werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het bezoeken en benaderen van bijvoorbeeld huisartsen, wondzorgverpleegkundigen, specialisten, en besluitvormers zoals directeuren wondzorg, evenals gebruikers zoals verpleegkundigen binnen organisaties zoals ziekenhuizen (inclusief poliklinieken), thuiszorginstellingen, medische leveranciers, verpleeghuizen en in de gemeenschap. Tijdens deze gesprekken zal je je onder andere richten op:

  • Het opzetten van synergie-acties tussen ziekenhuizen en de gemeenschap om de patiëntenzorg te verbeteren.
  • Het beheren en ontwikkelen van de sector door het promoten van producten bij verschillende potentiële klanten en het lanceren van nieuwe producten.
  • Het opleiden, informeren en adviseren van zorgverleners over de producten, hun gebruik en de laatste ontwikkelingen.
  • Het ondersteunen van zorgverleners bij de implementatie van protocollen en richtlijnen.
  • Het identificeren van te ondernemen acties (PR-evenementen, gezamenlijke informatiesessies, opleidingen, enz.), ze uitvoeren en zorgdragen voor de opvolging ervan.

Op verzoek van het management deelnemen aan congressen.

Het bruto maandsalaris voor deze functie ligt rond de €4500 per maand. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke bonusregeling, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een leaseauto, een laptop, een telefoon en de mogelijkheid tot hybride werken. Ben jij net zo enthousiast over deze positie als wij? Aarzel dan niet en reageer direct!

Wat zijn de vervolgstappen?

Binnen vier werkdagen laten we je weten of je in aanmerking komt voor deze positie. We plannen dan een kennismakingsgesprek in, digitaal of face-to-face. Tijdens dit gesprek zullen we je uitgebreid informeren over de vacature, het bedrijf en het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. In overleg met jou zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en je vervolgens begeleiden gedurende het verdere sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team van gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een sterke focus op zijn eigen vakgebied, waardoor zij de ideale gesprekspartner zijn voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Functie-eisen:

Om succesvol te zijn in deze functie, breng je het volgende mee:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de verkoop van medische hulpmiddelen.
  • Kennis van zowel de ziekenhuis- als de gemeenschapsomgeving.
  • Wetenschappelijke en medische kennis, met beheersing van de wetenschappelijke argumenten van de producten van het laboratorium en de concurrentie.
  • Commercieel gebiedsbeheer, inclusief het juiste aantal bezoeken, effectieve onderhandelingen en het kunnen sluiten van deals, opzetten van proeven en het spotten van kansen.
  • Goede verkoopvaardigheden, communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.
  • Sterke interpersoonlijke vaardigheden, in staat om solide relaties op te bouwen.
  • Vermogen om dashboardanalyses om te zetten in een concreet actieplan.
  • Vloeiend in het Engels.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form